Startersdag Veluwe 2019

Op zaterdag 26 januari 2019 vond de tweede Startersdag Veluwe bij congrescentrum Bouw & Infra te Harderwijk plaats. Deze Startersdag wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Starterscollectief Veluwe. Net als tijdens de 1e editie was er sprake van een groot aantal regionale gespecialiseerde standhouders. Bij deze specialisten konden de ruim 100 enthousiaste startende ondernemers terecht voor passende informatie en adviezen. Tweezaken was als partner van Starterscollectief Veluwe uiteraard ook met een stand van de partij om startende ondernemers op weg te helpen.

Pitchwedstrijd
De Startersdag werd afgetrapt met de jaarlijkse pitchwedstrijd, waarbij startende ondernemers de kans krijgen om hun idee of bedrijf te presenteren aan een volle zaal. Na deze pitchwedstrijd stonden de regionale specialisten met hun stands de startende ondernemers te woord. Er komt immers erg veel op je af wanneer je voor je zelf gaat beginnen. Er was sprake van een laagdrempelige sfeer waar waardevolle connecties zijn ontstaan.

Netwerken
De Startersdag wordt georganiseerd door Starterscollectief Veluwe. Naast dit jaarlijks terugkerende evenement vindt er maandelijks een meeting plaats voor startende ondernemers waar men elkaar kan ontmoeten en een netwerk op kan bouwen. Elke maand worden er themabijeenkomsten gehouden waar de ondernemers met waardevolle sessies op weg worden geholpen.